Goedemiddag allemaal,

Wat zijn wij blij dat we de judolessen weer kunnen oppakken! Wij hebben bij Wilhelmus de mogelijkheid gekregen om onze judomatten daar op te slaan en op een veld onze judolessen te kunnen geven. Deze week zijn we hiermee begonnen.

Judolessen bij Wilhelmus t/m 12 jaar
Op woensdag, zaterdag en zondag bieden wij judolessen aan bij Wilhelmus. Dit is een aangepast rooster (drie dagen in plaats van zes) waarbij wij hopen dat iedereen op ten minste één van de dagen langs kan komen voor de judo. Dit aangepaste rooster houden wij aan zolang wij buiten moeten blijven. De judomat buiten leggen kost veel tijd en is zwaar werk.Wij denken 40 kinderen kwijt te kunnen op de mat wanneer we hem helemaal leggen. Omdat we een aantal weken niet hebben kunnen judoën mag je van ons ook 2-3 keer in de week komen. Let wel op, sommige leden betalen voor twee keer in de week en voor hen moet deze mogelijkheid er ook blijven. Wanneer je normaal gesproken één keer in de week traint en je ziet dat de lijst ‘gevuld’ is tot 30 leerlingen willen we je vragen deze plekken open te laten voor de judoka’s die ook de upgrade hebben voor meerdere keren in de week of voor de mensen die nog niet hebben ingeschreven voor een les in de week.

Judo voor 12 jaar en ouder
Wij zijn bezig om de judolessen voor 12 jaar en ouder (ook volwassenen) weer op te pakken. Hierover volgende week meer. Naar verwachting wordt dit woensdagavond (na de lessen van de jeugd) van 18:00 – 19:00 uur. Uiteraard houden wij ons hier aan de 1,5 meter en dus zullen het vooral judo gerelateerde conditie en krachtoefeningen zijn.

Proeflessen judo
Wij hebben altijd heel veel proeflessen bij de judo. Deze willen wij ook weer open zetten, maar wel met het bericht dat dit alleen is wanneer de ouders denken dat het kind zelfstandig genoeg is om hieraan deel te nemen. Wij geven judo vanaf een hele jonge leeftijd en wanneer een kind het spannend vindt kunnen wij nog steeds niet het kind oppakken en troosten (wel mondeling natuurlijk maar een knuffel of een aai over de bol dot vaak al wonderen en dat kan nu nog even niet). Wij hopen op jullie begrip.

JOIN. Kidsactiviteiten > Sportieve dagprogramma’s
Toch nog een keer jullie aandacht ook voor onze sportieve dagprogramma’s van JOIN.Ook hier heb ik als leek een website weten neer te zetten (ook nu, tips zijn welkom!).Ons team kan ook hier ingezet worden en hun uren maken wanneer wij voldoende aanmeldingen krijgen.Neem eens een kijkje op onze site: https://www.joinkidsactiviteiten.nl/dagactiviteiten/