Goedemiddag allemaal,

Vanaf deze week gaan de kinderen weer naar school.
Wij hebben vanaf deze week ons KIDS aanbod ook weer iets uitgebreid, maar we merken dat de reserveringen nog een beetje ‘uit’ blijven.
Daarom nog een keer een herinnering voor jullie in de hoop dat er nog wat meer kinderen zullen inschrijven/reserveren! 🙂
Vanmiddag gaat het buitenspelen door. Meld je aan en ga een heus sneeuwballengevecht aan met Cherelle, Anoeska, Dagmar, Erminio en Naomie. Oh en neem je slee mee als je wilt 🙂

Aanbod februari
Voor ons volledige aanbod: KLIK HIER
We willen deze maand verschillende dingen voor jullie aanbieden: Bootcamp, begeleid buitenspelen en ZOOM judolessen.
Voor dit aanbod vragen we je aan te melden via het reserveringssysteem.
Vorige week woensdag, op 3 februari is er een nieuwe link naar jullie verzonden waar ook onze ZOOM Judolessen in opgenomen zijn.

Van judo@westvliet.nl
Aan NAAM JUDOKA <MAILADRES OUDER/VERZORGER>
Verzenddatum 03-02-2021 20:49
Onderwerp Uitnodiging reserveren JUDO & KIDS-aanbod
Status Verzonden.

Ben je de link kwijt of werkt hij niet meer? Vraag dan HIER een nieuwe aan.

– Bootcamp
De bootcamp is razend populair en dit zullen wij op zaterdag- en zondag blijven aanbieden van 10:00 – 11:00 uur.
Met name de zondag is vaak al volgeboekt, dus voor een plekje zal je er op tijd bij moeten zijn.
Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen, meld je dan alsjeblieft zo snel mogelijk af zodat er weer een plekje ontstaat voor iemand anders.
In verband met de sneeuw houden we jullie op de hoogte over de mogelijkheden voor de Bootcamp komend weekend.

– Begeleid buitenspelen
Wij en de kinderen vinden het hartstikke gezellig om samen te komen bij Opa’s Veldje en met elkaar te spelen. Nu de scholen weer open zijn zal dit niet meer op dinsdag- en donderdagmiddag zijn, maar op woensdagmiddag. Ook hiervoor willen we je vragen om te reserveren.
Vanmiddag gaat het buitenspelen door. Meld je aan en ga een heus sneeuwballengevecht aan met Cherelle, Anoeska, Dagmar, Erminio en Naomie. Oh en neem je slee mee als je wilt 🙂

– ZOOM Judolessen
Met name op onze kind-ouder ZOOM les kregen we hele positieve reacties. We willen dit weer wat meer gaan aanbieden. Er staan drie lessen gepland: op donderdag, zaterdag en zondag. Door hem op drie verschillende dagen aan te bieden hopen we dat iedereen een keer kan deelnemen, maar meerdere keren meedoen mag natuurlijk ook.
We zullen twee uur aanbieden waarbij het eerste uur voornamelijk voor de jongere judoka’s zal zijn (3 t/m 5 jaar) en de tweede les voor de oudere judoka’s (6 jaar en ouder).
Om de les te kunnen volgen heb je wel een broer/zus/vader/moeder/vriendje/vriendinnetje of je zelfgemaakte Judo dummie nodig! 🙂
Meld je nog even online aan via het reserveringssysteem.

Winnaars Judo Challenges
In de periode van 17 december t/m 20 januari hebben wij iedere dag een Challenge online geplaatst op onze Facebookpagina, Instagrampagina & Website.
Drie leerlingen van Westvliet Judo hebben (met ouders en zus) hieraan actief meegedaan en alle Challenges voltooid!
Gefeliciteerd Floris, Roan en Mika! Jullie mogen kiezen uit de volgende prijzen en je keuze aan ons doorgeven:
– Een gratis judoclinic (je mag je vriendjes en vriendinnetjes zodra we weer binnen mogen sporten bij ons op de club uitnodigen, of we komen in overleg met jouw school een keertje langs in de gymles zodat jouw hele klas kan genieten van een uurtje judo).
– Een nieuw judopak (geef dan even de maat en kleur door).

Judo examens
We hebben dit al een aantal keren uit moeten stellen en doordat de lockdown is verlengd lukt het ook niet meer om de examens in de week van 1 t/m 7 maart af te nemen. Deze staan nu gepland in de week van 8 t/m 14 maart OF bij verlenging van de lockdown willen we deze online gaan afnemen.
Voor de verdere invulling hiervan brengen we jullie nog op de hoogte maar het is handig als jullie in ieder geval;
– Gezellig meedoen met onze ZOOM judolessen en je hiervoor inschrijven,
– De volgende data in jullie agenda noteren (4, 6 en 7 maart) en
– Eventueel een kijkje nemen in onze presentatie.
*Presentatie: Hierin staan alle technieken nog een keertje uitgelegd en helpen we je bij het maken van een eigen programma (voor judoka’s vanaf de gele band).

– Deelname van vriendjes/vriendinnetjes aan ons KIDS aanbod
De afgelopen periode hebben we ook jullie vriendjes en vriendinnetjes verwelkomd bij ons KIDS aanbod.
We vinden het superleuk dat we ze hebben mogen leren kennen en willen ook zeker nog geen afscheid van ze nemen, maar we willen nu wel een kleine bijdrage gaan vragen om deel te mogen nemen aan ons KIDS aanbod. Wanneer vriendjes en vriendinnetjes deel willen nemen aan de bootcamps, het begeleid buitenspelen en zelfs de ZOOM judolessen dan kan dit voor € 27,50 totaal voor deze hele maand februari (met de mogelijkheid om dus aan 16 activiteiten deel te nemen).
Ze kunnen zich daarvoor HIER opgeven.

Hopelijk tot ziens bij ons KIDS aanbod.