Wij zijn een jong en enthousiast team die voornamelijk uit studenten bestaat. Naast de judolessen die we met elkaar geven zijn we naast de judomat ook regelmatig gezellig met elkaar. Wij willen onze passie voor deze mooie sport graag op jullie overbrengen! Lees hieronder wat meer over ons.

Naomie Heesen

Functie: Judolerares en -coördinator
Graad: 3e Dan
Diploma: Judoleraar B

In 2001, als 7-jarig meisje, ben ik begonnen met judo bij VELO Ryu Ha in Wateringen. Hier heb ik leren judoën en mijn liefde voor dit vak ontdekt. Na het behalen van mijn judoleider diploma in 2012 ben ik les gaan geven bij VELO Ryu Ha. Vrijwel direct na het behalen van mijn judoleider ben ik doorgegaan met de cursus tot Judoleraar A. Tijdens deze cursus ben ik begin 2013 ook bij Westvliet begonnen als judolerares.

Nog steeds ben ik bezig met mij verder te ontwikkelen als leraar en als judoka. In 2017 heb ik mijn 3e Dan behaald. Vorig seizoen (2019-2020) heb ik de opleiding tot Judoleraar B positief afgerond en komend seizoen (2020-2021) wil ik voor mijn 4e Dan gaan trainen.

Naast het geven van judolessen ben ik in 2019 afgestudeerd aan de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Daarnaast ben ik bij Westvliet naast de judo ook verantwoordelijk voor de evenementen en kidsactiviteiten onder de naam JOIN. tijdens de schoolvakanties.

Op de mat zullen jullie mij voornamelijk tegenkomen op de maandag (volwassenen judo), dinsdag (wedstrijdtraining), woensdag en zaterdag. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen enthousiasmeren voor deze mooie sport!

Cherelle Knoester

Functie: Judolerares en administratie
Graad: 1e Dan
Diploma: Jeugdjudoleider

Mijn naam is Cherelle Knoester. Ik judo al sinds ik 4 jaar oud ben, ik ben toen begonnen bij Lu Gia Jen in Den Haag en daar ben ik nooit meer weg gegaan. Ik ben daar ooit begonnen met assisteren in de les en zo is mijn carrière als judojuf begonnen. Ik heb uiteindelijk ook mijn judoleraar diploma behaald.

Op dit moment ben ik bezig met mijn master rechtsgeleerdheid. Als ik niet bezig ben met judo of studeren, doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Je zult mij voornamelijk zien op maandag- en woensdagmiddag, zondagochtend of op een andere dag wanneer je juf of meester een keertje niet kan.

Anoeska van Kampen

Functie: Judolerares
Graad: 1e Dan
Diploma: Jeugdjudoleider

Als 5-jarige ben ik begonnen met judo. Helaas ben ik daar na korte tijd mee gestopt omdat ik ging verhuizen. Toen ik 10 jaar oud was wilde ik weer dolgraag gaan judoën. Dit deed ik bij VELO Ryu Ha in Wateringen.

Op 16-jarige leeftijd heb ik mijn zwarte band gehaald (1e Dan). Kort daarna ben ik een cursus gaan volgen om judoles te mogen geven. Vanaf dat moment heb ik lesgegeven bij verschillende judoscholen waaronder Westvliet Judo. Toen ik klaar was mijn mijn MBO opleiding Pedagogisch Werker Jeugdzorg stond ik zo’n zes dagen in de week op de judomat om les te geven.

Nu ik een vaste baan heb bij Ipse de Bruggen, de duale opleiding Social Work volg en vrijwilliger ben bij de scouting zal je me nog steeds op de mat vinden, maar iets minder vaak. Het komt ook regelmatig voor dat ik er eventjes niet ben omdat ik dan aan het rondreizen ben. Even kijken wat voor avonturen er zijn buiten Nederland.

Ik hoop de komende jaren nog met veel plezier judolessen te mogen geven bij Westvliet Judo. Ik geniet er van om te zien hoe kinderen groeien door de judolessen en hoe veel plezier ze hebben, vooral als de juffen zo gek doen. Tot in de judoles!

Erminio Heesen

Functie: Judoleraar
Graad: 2e Dan

Ik ben begonnen met judo toen ik vier jaar was. Ik deed dit bij VELO Ryu Ha in Wateringen. Bij VELO heb ik mijn bruine band behaald. Ik deed al redelijk veel mee met wedstrijden maar om verder te komen ben ik bij Lu Gia Jen gaan trainen. Hier heb ik tot mijn 17e veel aan wedstrijden meegedaan. Ik ben een paar keer uitgezonden geweest en ik ben één keer derde van Nederland geworden. Mijn zwarte band heb ik behaald toen ik 16 jaar was.

Ik hielp mijn zus (juf Naomie) zo af en toe met judolessen, als er bijvoorbeeld iemand ziek was. Ik vond het leuk om te helpen en kinderen te leren judoën. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe de kinderen steeds beter worden in het judoën.

In 2016 ben ik geslaagd voor mijn VWO op de VAVO in Zoetermeer. En in 2021 ben ik afgestudeerd aan de ALO in Den Haag. Op dit moment geef ik de judolessen op dinsdag en donderdag bij Westvliet en op de zaterdag bij De Leyens in Zoetermeer. Daarnaast geef ik met de andere docenten de volwassenentraining op de maandag- en donderdagavond.

Naast judoles geef ik ook nog fitness lessen (MOVE.) aan volwassenen op Westvliet.

Ik kijk er naar uit om jullie les te geven!

Emma Buitelaar

Functie: Judolerares
Graad: 1e Dan

Ik ben begonnen met judo toen ik negen jaar oud was. Hiervoor was ik er ook al mee in aanraking gekomen door mijn broertje, maar toen vond ik het niks en vond ik dat m’n haren er alleen maar van in de war gingen, haha. Maar toen ik een proefles op school kreeg was ik helemaal verkocht!

Zelf heb ik altijd op Lu Gia Jen getraind en heb ik in november 2015 mijn zwarte band gehaald. Ik heb veel aan wedstrijdjudo gedaan met als beste prestatie het behalen van de vijfde plek op het Nederlands Kampioenschap!

Ik heb het VWO afgerond en studeer nu Psychologie op de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ik geef de jeugdlessen in Den Haag op dinsdag (wedstrijdtraining) en donderdag. De volwassenen train ik op maandag en donderdag afwisselend met Erminio, Naomie en Anoeska. Daarnaast sta ik op de zaterdagochtend op onze andere locatie, De Leyens in Zoetermeer, op de mat.

Pablo Vermeulen

Functie: Judoleraar
Graad: 2e Dan

Ik ben op mijn 4e begonnen met judo bij Mulder Sport. Daar heb ik lange tijd getraind. Toen ik aan veel wedstrijden mee ging doen ben ik naar Lu Gia Jen gegaan, omdat daar betere wedstrijdtrainingen gegeven werden. Ik heb ook een tijd onder de Judo Bond Nederland getraind in Rotterdam en Nieuwegein. In die tijd ben ik door de JBN uitgezonden naar verschillende European Cups. Na een aantal mooie wedstrijdjaren ben ik gestopt met judotoernooien vanwege een rugblessure. Daarna heb ik wel nog mijn 2e Dan behaald.

Sinds kort ben ik ook klaar met studeren. Ik heb aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een bachelor Bedrijfskunde gedaan, een master Innovatiemanagement, en een master in Duurzaamheid. Wat ik daar precies mee ga doen weet ik nog niet, maar ik wil in ieder geval aan de slag bij een bedrijf of organisatie met een duurzaam en sociaal doel. Daarnaast heb ik in 2017 een semester in de Verenigde Staten gestudeerd. Daar heb ik met de judoclub van de universiteit meegetraind.

Ik geef sinds 2013 met veel plezier les op Westvliet. Ik kan me geen leukere baan indenken en heb dan ook altijd zin om een leuke judoles te geven. Ik hoop dat jullie judo net zo leuk gaan vinden als ik het altijd heb gevonden!

Nohng Nung Slof

Functie: Judolerares
Graad: 1e Dan

Ik ben begonnen met judo als 4-jarige bij Judo Academie Amsterdam. Na veel plezier op de recreatie trainingen ben ik de wedstrijdtraining gaan volgen en zat ik bij de selectie van onze club. Tijdens deze periode heb ik heel veel getraind, aan enorm veel toernooien nationaal en internationaal meegedaan en meegetraind in de verschillende trainingsstages vanuit Top Judo Amsterdam. Ik heb mijn zwarte band behaald toen ik 17 jaar was en wil graag mijn 2e Dan halen.

Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Naast judo lesgeven geef ik 4 dagen in de week gymles op een middelbare school. Je kan mij vinden bij Westvliet op de mat of op de andere afdelingen waar ik ook wel eens inval.

Wat ik belangrijk vind is mijn passie voor judo overbrengen naar jullie en dit doe ik met heel veel plezier. Jullie zullen mij vooral tegenkomen op de zondagochtend.

Ophelie Thijm

Functie: Judolerares
Graad: 2e Dan

Als 7-jarige ben ik begonnen met judo bij Budoclub Voorburg en inmiddels heb ik mijn 2e Dan behaald. Natuurlijk train ik nog altijd met veel plezier en passie door!

Op mijn 16e ben ik op Westvliet begonnen als assistent en zo ben ik het lesgeven ingerold, wat ik heel leuk en erg gezellig vind! Vooral het bijbrengen van nieuwe technieken en het laten zien hoe leuk judo is, spreken mij erg aan. Ook vind ik het geweldig om te zien hoe de kinderen steeds beter worden.

Naast de mat studeer ik geneeskunde in Leiden en beoefen ik ook graag andere sporten.

Ik kijk uit naar nog heel veel leuke lessen!

Teddy Dekkers

Functie: Judolerares
Graad: 1e Dan

Mijn naam is Teddy Dekkers en vanaf mijn 4e jaar doe ik al met veel plezier aan judo.

Naast dat ik voor de groep sta op de mat, sta ik ook graag voor de klas op school. Ik heb mijn diploma onderwijsassistent behaald en ben dit jaar begonnen met de PABO.

Zoals jullie kunnen lezen vind ik het erg leuk om kinderen nieuwe dingen te leren! Naast judo doe ik ook aan kickboksen en Ken Kyusho Jutsu. Wanneer ik niet op de sportschool aanwezig ben ga ik graag dagjes weg met vrienden of familie.

Het leuke aan judo vind ik dat je respect voor elkaar moet hebben. Je kan het hierdoor erg naar je zin hebben tijdens de lessen en daardoor ook veel van elkaar leren. Ik hoop dat jullie net zoveel willen leren als ik dus ik zie jullie graag terug in de lessen!

Brigitte Koppert-Hermeling

Functie: Vrijwilligster
Graad: 1e Dan

Mijn naam is Brigitte Koppert-Hermeling. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met judo, tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier. Mijn judo verleden ligt vooral in de omgeving Arnhem/ Nijmegen. Ik heb bij veel verschillende clubs getraind waaronder Budo Sport Arnhem.

In 1999 heb ik mijn zwarte band gehaald (1e Dan) en in 2001 mijn scheidsrechterslicentie C. Sinds 2003 ben ik begonnen met het assisteren in de les, dit heb ik vier jaar lang doordeweeks en in de weekenden met veel plezier gedaan.

Door mijn baan binnen Defensie ben ik er een tijdje mee gestopt. Ik heb dit als een behoorlijk gemis ervaren. Nu woon in inmiddels alweer een tijdje in de regio Den Haag, nog steeds werkzaam voor dezelfde werkgever, maar met iets meer ruimte om weer op de mat te kunnen staan.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jullie te delen. Jullie zullen mij voornamelijk op de zondagen tegen komen op Westvliet.

Jochem Helleman

Functie: Invaller
Graad: 2e Dan

Ik ben Jochem Helleman en op mijn 6e begonnen met Judo bij Mulder Sport in Den Haag. Hier heb ik met veel plezier kennis gemaakt met judo. Een tijdje heb ik meegedaan aan wedstrijden en ik ben bij deze club uiteindelijk tot de bruine band gekomen.

Op het moment dat ik Bewegingswetenschappen ging studeren in Amsterdam, wilde ik mij daar volledig op focussen en ik ben toen een periode gestopt met judo. Na ongeveer twee jaar begon het toch weer te kriebelen en toen ben ik gaan judoën bij Lu Gia Jen in Den Haag. Vanaf dat moment ben ik hard gaan trainen voor de zwarte band examens en heb ik binnen twee jaar zowel de 1e Dan (zwart band) als de 2e Dan behaald. Hier ben ik dan ook erg trots op.

Tegenwoordig werk ik in Utrecht, in een academisch ziekenhuis (UMCU) als onderzoeker. Hier doe ik onderzoek naar de spierziekte ALS en dit doe ik met veel passie.

Sinds 2017 geef ik met veel plezier les bij Westvliet als invalkracht en help ik bij toernooien, examens en andere activiteiten. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen zowel discipline als nieuwe judotechnieken aan te leren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een leuke sfeer is in de les en dat de kinderen actief mee doen. Dus ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben om te gaan judoën als ik! Ik zie jullie in de lessen!

Dagmar Sprenger

Functie: Assistent
Graad: 1e Kyu

Ik ben begonnen met judo toen ik 9 jaar oud was. Inmiddels judo ik drie dagen in de week zowel met kinderen uit mijn groep op woensdag als met de volwassenen op maandag en donderdag.

Vorig jaar ben ik begonnen met mijn mbo-opleiding Travel & Hospitality. Hierdoor heb ik het wat drukker gekregen, maar natuurlijk hoop ik dat ik genoeg tijd over zal hebben om te komen judoën.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het helpen bij de judowedstrijden. Ik vind het erg leuk om te zien hoe hard kinderen hun best doen bij wedstrijden en in de les. Daarnaast ben ik twee jaar geleden begonnen met het assisteren in de lessen op onder andere de zaterdagochtend. Ook help ik soms bij kinderfeestjes en andere evenementen wat ik erg leuk vindt om dan eens in een andere setting met kinderen bezig te zijn.

Saloni Narain

Functie: Assistent
Graad: 1e Kyu

Vanaf mijn 6e doe ik al met veel plezier aan judo. Tot nu toe heb ik altijd bij Westvliet getraind waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik heb vorig jaar mijn bruine band gehaald en nu ben ik aan het trainen voor mijn zwarte band (1e Dan).

Vanaf mijn dertiende mocht ik meehelpen bij judotoernooien op Westvliet. Sinds één jaar assisteer ik in de lessen op de zaterdagochtend in Zoetermeer, wat ik super leuk vind om te doen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen groeien en hun vaardigheden laten zien in wedstrijden!

Naast judo doe ik sinds mijn derde aan zwemmen, waar ik inmiddels al 20 zwemdiploma’s voor heb.

Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van het vwo. Nadat ik de middelbare school heb afgerond wil ik misschien richting management gaan of een eigen bedrijf starten. Als ik niet bezig ben met school, doe ik vaak leuke dingen met mijn familie of vrienden.

Ik hoop jullie snel te zien op de mat!

Iona de Vries

Functie: Assistent
Graad: 2e Kyu

Ik judo al sinds mijn 6e en vanaf 2015 bij Westvliet. Daarvoor heb ik 4 jaar ergens anders getraind. Op dit moment train ik twee keer per week en assisteer ik soms bij de judolessen.

Op zondagochtend ben ik één van de juffen bij de Kidsfit voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ik vind het superleuk om met kinderen te werken.

Naast judo zit ik al sinds mijn 5e op waterscouting waar ik in de zomermaanden veel aan het zeilen ben. Ook geef ik daar leiding aan de jongste scouts.

Momenteel zit ik in 5 Havo en hoop ik volgend jaar verpleegkunde te kunnen gaan studeren.


Wil je bij ons werken?