Wij zijn een jong en enthousiast team die voornamelijk uit studenten bestaat. Naast de judolessen die we met elkaar geven zijn we naast de judomat ook regelmatig gezellig met elkaar. Wij willen onze passie voor deze mooie sport graag op jullie overbrengen! Lees hieronder wat meer over ons.

Naomie Heesen

Functie: Judolerares en -coördinator
Graad: 4e Dan
Diploma: Judoleraar B

In 2001, als 7-jarig meisje, ben ik begonnen met judo bij VELO Ryu Ha in Wateringen. Hier heb ik leren judoën en mijn liefde voor dit vak ontdekt. Na het behalen van mijn judoleider diploma in 2012 ben ik les gaan geven bij VELO Ryu Ha. Vrijwel direct na het behalen van mijn judoleider ben ik doorgegaan met de cursus tot Judoleraar A. Tijdens deze cursus ben ik begin 2013 ook bij Westvliet Judo begonnen als judolerares.

Nog steeds ben ik bezig met mij verder te ontwikkelen als leraar en als judoka. In 2017 heb ik mijn 3e Dan behaald. Vorig seizoen (2019-2020) heb ik de opleiding tot Judoleraar B positief afgerond en komend seizoen (2020-2021) wil ik voor mijn 4e Dan gaan trainen.

Naast het geven van judolessen ben ik in 2019 afgestudeerd aan de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Daarnaast ben ik bij MAX naast de judo ook verantwoordelijk voor de evenementen en kidsactiviteiten.

Op de mat zullen jullie mij voornamelijk tegenkomen op de maandag (volwassenen judo), dinsdag (wedstrijdtraining), woensdag en zaterdag. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen enthousiasmeren voor deze mooie sport!

Erminio Heesen

Functie: Judoleraar
Graad: 3e Dan

Ik ben begonnen met judo toen ik vier jaar was. Ik deed dit bij VELO Ryu Ha in Wateringen. Bij VELO heb ik mijn bruine band behaald. Ik deed al redelijk veel mee met wedstrijden maar om verder te komen ben ik bij Lu Gia Jen gaan trainen. Hier heb ik tot mijn 17e veel aan wedstrijden meegedaan. Ik ben een paar keer uitgezonden geweest en ik ben één keer derde van Nederland geworden. Mijn zwarte band heb ik behaald toen ik 16 jaar was.

Ik hielp mijn zus (juf Naomie) zo af en toe met judolessen, als er bijvoorbeeld iemand ziek was. Ik vond het leuk om te helpen en kinderen te leren judoën. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe de kinderen steeds beter worden in het judoën.

In 2016 ben ik geslaagd voor mijn VWO op de VAVO in Zoetermeer. En in 2021 ben ik afgestudeerd aan de ALO in Den Haag. Op dit moment geef ik de judolessen op dinsdag en donderdag bij MAX. Daarnaast geef ik de volwassenentraining op de donderdagavond.

Naast judoles geef ik ook nog Personal Training in de fitness van MAX.

Ik kijk er naar uit om jullie les te geven!

Anoeska van Kampen

Functie: Judolerares
Graad: 1e Dan
Diploma: Jeugdjudoleider

Als 5-jarige ben ik begonnen met judo. Helaas ben ik daar na korte tijd mee gestopt omdat ik ging verhuizen. Toen ik 10 jaar oud was wilde ik weer dolgraag gaan judoën. Dit deed ik bij VELO Ryu Ha in Wateringen.

Op 16-jarige leeftijd heb ik mijn zwarte band gehaald (1e Dan). Kort daarna ben ik een cursus gaan volgen om judoles te mogen geven. Vanaf dat moment heb ik lesgegeven bij verschillende judoscholen waaronder Westvliet Judo. Toen ik klaar was mijn mijn MBO opleiding Pedagogisch Werker Jeugdzorg stond ik zo’n zes dagen in de week op de judomat om les te geven.

Nu ik een vaste baan heb bij Ipse de Bruggen, de duale opleiding Social Work volg en vrijwilliger ben bij de scouting zal je me nog steeds op de mat vinden, maar iets minder vaak. Het komt ook regelmatig voor dat ik er eventjes niet ben omdat ik dan aan het rondreizen ben. Even kijken wat voor avonturen er zijn buiten Nederland.

Ik hoop de komende jaren nog met veel plezier judolessen te mogen geven bij Westvliet Judo. Ik geniet er van om te zien hoe kinderen groeien door de judolessen en hoe veel plezier ze hebben, vooral als de juffen zo gek doen. Tot in de judoles!

Lucas van der Meulen

Functie: Assistent
Graad: 1e
Dan

Ik ben al op mijn vijfde begonnen met judo bij Shi-Sei en ik weet mijn eerste les nog alsof het de dag van gister was. Mijn ouders wilden destijds dat ik op judo ging en daar ben ik heel blij mee want judo is de leukste sport die er is. Ik ben dus al 15 jaar aan het judoën nu ben ik samen met meester Bob op Lu Gia Jen hard aan het trainen om mijn zwarte band (1e Dan) te behalen. Tijdens mijn trainingen bij Lu Gia Jen ben ik door Juf Naomie gevraagd of ik hier wilde lesgeven samen met mijn maatje (meester Bob).

Ik ben ook judo scheidsrechter voor de JBN en daar ben ik in 2018 mee begonnen. Ik ben nu nog scheidsechter 2b, maar ik mag dit jaar op voor een niveau hoger.
Mochten jullie de ambitie hebben om opgeleid te worden als judoscheidsrechter, dan raad ik aan de cursus te volgen van de JBN.

Dit jaar rond ik sport en bewegen niveau mbo-niveau 3 af en volgend jaar ga ik mij inschrijven voor mbo-niveau 4. Mijn ambitie is om de HALO (gymleraren opleiding) te doen want dat is het beroep die ik later graag zou willen uitoefenen. Ik heb nu een bijbaantje bij de Action en dat doe ik al ruim 5 jaar en dat doe ik nog steeds met plezier.

Saloni Narain

Functie: Assistent
Graad: 1e Kyu

Vanaf mijn 6e doe ik al met veel plezier aan judo. Tot nu toe heb ik altijd bij Westvliet Judo getraind waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik heb vorig jaar mijn bruine band gehaald en nu ben ik aan het trainen voor mijn zwarte band (1e Dan).

Vanaf mijn dertiende mocht ik meehelpen bij judotoernooien op MAX. Sinds één jaar assisteer ik in de lessen op de zaterdagochtend in Zoetermeer, wat ik super leuk vind om te doen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen groeien en hun vaardigheden laten zien in wedstrijden!

Naast judo doe ik sinds mijn derde aan zwemmen, waar ik inmiddels al 20 zwemdiploma’s voor heb.

Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van het vwo. Nadat ik de middelbare school heb afgerond wil ik misschien richting management gaan of een eigen bedrijf starten. Als ik niet bezig ben met school, doe ik vaak leuke dingen met mijn familie of vrienden.

Ik hoop jullie snel te zien op de mat!

Dagmar Sprenger

Functie: Assistent
Graad: 1e Kyu

Ik ben begonnen met judo toen ik 9 jaar oud was. Inmiddels judo ik drie dagen in de week zowel met kinderen uit mijn groep op woensdag als met de volwassenen op maandag en donderdag.

Vorig jaar ben ik begonnen met mijn mbo-opleiding Travel & Hospitality. Hierdoor heb ik het wat drukker gekregen, maar natuurlijk hoop ik dat ik genoeg tijd over zal hebben om te komen judoën.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het helpen bij de judowedstrijden. Ik vind het erg leuk om te zien hoe hard kinderen hun best doen bij wedstrijden en in de les. Daarnaast ben ik twee jaar geleden begonnen met het assisteren in de lessen op onder andere de zaterdagochtend. Ook help ik soms bij kinderfeestjes en andere evenementen wat ik erg leuk vindt om dan eens in een andere setting met kinderen bezig te zijn.

Brigitte Koppert-Hermeling

Functie: Vrijwilligster
Graad: 1e Dan

Mijn naam is Brigitte Koppert-Hermeling. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met judo, tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier. Mijn judo verleden ligt vooral in de omgeving Arnhem/ Nijmegen. Ik heb bij veel verschillende clubs getraind waaronder Budo Sport Arnhem.

In 1999 heb ik mijn zwarte band gehaald (1e Dan) en in 2001 mijn scheidsrechterslicentie C. Sinds 2003 ben ik begonnen met het assisteren in de les, dit heb ik vier jaar lang doordeweeks en in de weekenden met veel plezier gedaan.

Door mijn baan binnen Defensie ben ik er een tijdje mee gestopt. Ik heb dit als een behoorlijk gemis ervaren. Nu woon in inmiddels alweer een tijdje in de regio Den Haag, nog steeds werkzaam voor dezelfde werkgever, maar met iets meer ruimte om weer op de mat te kunnen staan.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jullie te delen. Jullie zullen mij voornamelijk op de zaterdagen tegen komen op MAX.

Inval leraren

Cherelle Knoester

Functie: Judolerares en administratie
Graad: 1e Dan
Diploma: Jeugdjudoleider

Mijn naam is Cherelle Knoester. Ik judo al sinds ik 4 jaar oud ben, ik ben toen begonnen bij Lu Gia Jen in Den Haag en daar ben ik nooit meer weg gegaan. Ik ben daar ooit begonnen met assisteren in de les en zo is mijn carrière als judojuf begonnen. Ik heb uiteindelijk ook mijn judoleraar diploma behaald.

Op dit moment ben ik bezig met mijn master rechtsgeleerdheid. Als ik niet bezig ben met judo of studeren, doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Je zult mij voornamelijk zien op maandag- en woensdagmiddag, zondagochtend of op een andere dag wanneer je juf of meester een keertje niet kan.

Iona de Vries

Functie: Assistent
Graad: 1e Kyu

Ik judo al sinds mijn 6e en vanaf 2015 bij Westvliet Judo. Daarvoor heb ik 4 jaar getraind bij Tejima-sport. Op dit moment train ik op de maandag voor mijn zwarte band (1e dan) en op donderdag assisteer ik bij de judolessen.

Op zondagochtend ben ik één van de juffen bij de KIDS Bootcamp voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ik vind het superleuk om met kinderen te werken.

Naast judo zit ik al sinds mijn 5e op waterscouting waar ik in de zomermaanden veel aan het zeilen ben. Ook geef ik daar leiding aan de jongste scouts.

Ik heb in 2021 mijn Havo diploma gehaald en momenteel studeer ik Verpleegkunde aan de Haagse Hogeschool.


Wil je bij ons werken?

Stuur een mailtje naar judo@maxhealthclub.nl!