Goedemiddag allemaal,

Judo & covid-19
Momenteel gaan al onze judolessen voor de jeugd (t/m 17 jaar) gewoon door volgens ons reguliere rooster.
De judolessen voor volwassenen zullen vervallen t/m in ieder geval 18 november.

Sinterklaasactie
Ieder jaar komt Sinterklaas altijd met een leuke actie voor onze judopakken. Ook dit jaar kun je weer een nieuw judopak bestellen bij Sinterklaas voor jouw zoon/dochter.
Bij het judopak ontvang je een Westvliet Judo tas & we pakken het judopak voor je in. Deze leggen we klaar bij de receptie, waar Sinterklaas hem kan ophalen zonder dat die lastiggevallen wordt door alle nieuwsgierige kinderen 🙂
Klik hier voor de prijzen van de judopakken incl. judotasje + leuke verpakking.
Om er zeker van te zijn dat jij het pakketje uiterlijk zaterdag 5 december kunt ophalen bij de receptie geef dan je bestelling vóór woensdag 2 december door!

Vakantie rooster
Tijdens de Kerstvakantie (zaterdag 19 december t/m zondag 3 januari) vervallen onze reguliere lessen. Wij maken dan gebruik van een vakantierooster (mogelijkheid tot inschrijving opvragen via de mail).
Mocht je in de Kerstvakantie willen komen judoën dan kun je je hiervoor opgeven. Wij bepalen onze lerarenbezetting op het aantal kinderen.
Check altijd even een dag van tevoren of dat alle lessen doorgaan. Bij weinig aanmeldingen zullen wij mogelijk lessen samenvoegen.

Examens Judo
Wanneer jouw kind een examenbrief heeft ontvangen, zijn er twee manieren om je kind aan te melden voor het examen. Via de QR code of door contant € 6,50 euro mee te geven aan het kind naar de judoles.
Wij krijgen regelmatig terug dat de QR code niet werkt of dat de Tikkie vol is.
De QR code kan niet gescand worden met je betaalapp. Hij werkt op je camera, tikkie app of QR code scanner app. Het is namelijk een formulier waar je naar doorverwezen wordt via de QR-code.
In het formulier staan twee links die je naar een Tikkie-betaling verwijzen. Er staan er twee, zodat er altijd een link is die nog niet vol is. Als de bovenste vol is, dan graag de link eronder gebruiken voor de betaling 🙂

Judoshop
We brengen graag even onze Westvliet Judotasjes onder de aandacht.
Deze zijn te koop voor € 7,50 euro en we hebben ze op voorraad liggen!
Leuk schoencadeautje wellicht? 🙂
Ook onze Kyu kaarten verdienen nog even extra aandacht.
Deze kun je bij ons kopen voor € 3,00 en is naast een leuk schoencadeautje ook heel handig als voorbereiding voor de judo examens.
Al onze artikelen staan op onze website.

Hieronder vind je de al eerder verstuurde informatie die nog steeds interessant kan zijn 🙂

Drop off voor de Judoles (locatie: Westvliet)
Het is niet meer toegestaan om binnendoor naar de judoles te komen (ook niet wanneer je als ouder zelf gaat sporten).
We moeten alle kinderen écht via de buitenom route ontvangen en ik wil jullie vragen hieraan mee te werken.
Ondertussen is er ook verlichting gemaakt op de route langs het gebouw & is er voor de kinderen een afdakje gemaakt bij de deur om onder te kunnen schuilen.

9+ uitje (zaterdag 28 november)
Na het succes van afgelopen jaar organiseren wij op zaterdag 28 november weer een 9+ uitje. We gaan met de kinderen naar Jump One in Zoetermeer waar de kinderen mogen jumpen en ninja tag mogen spelen. Vanwege deze onzekere tijd weten we niet zeker of het uitje door kan gaan maar dit weerhoudt ons er niet van toch alvast alle voorbereidingen te treffen. Wanneer je het formulier invult, reserveer je een plekje voor dit uitje. Zodra wij groen licht hebben, sturen we een tikkie en gaan we er een super leuke dag van maken.
KLIK HIER voor meer informatie en om alvast een plekje te reserveren 🙂

Kinderfeestjes
Wij krijgen de laatste tijd steeds meer vragen of wij ook kinderfeestjes organiseren. Het antwoord hierop is JA!!
Een kinderfeestje kan bij ons vanaf 8 kinderen. Hierin zit een 2 uur durend programma met een judo clinic, zakje chips en afsluitend een patatje met snack + limonade (dit laatste is momenteel even anders omdat het restaurant gesloten is).
Mochten er andere wensen zijn dan is in overleg vaak wel iets te regelen. Wil je meer informatie, mail dan even ?

Spreekbeurttas
Onze leerlingen zijn niet alleen op de mat enthousiast over onze mooie sport, maar vertellen op school hier ook graag wat over.
Wij hebben speciaal voor deze kinderen een spreekbeurttas ontwikkeld die ze hiervoor kunnen lenen.
Mocht je van onze spreekbeurttas gebruik willen maken, laat dit dan even weten, dan krijg je hem mee tijdens jouw les 😀