Wat leuk om te zien dat er steeds meer judoka’s naar onze buitenlessen komen! Helaas hebben we vandaag de les voor het eerst vanwege het weer moeten cancelen ?.

Judolessen bij Wilhelmus voor judoka’s van Westvliet & De Leyens (ook voor 12+)
Op woensdag, zaterdag en zondag bieden wij judolessen aan bij Wilhelmus. Dit is een aangepast rooster (drie dagen in plaats van zes) waarbij wij hopen dat iedereen op ten minste één van de dagen langs kan komen voor de judo. Dit aangepaste rooster houden wij aan zolang wij buiten moeten blijven. De judomat buiten leggen kost veel tijd en is zwaar werk.Wij denken 40 kinderen kwijt te kunnen op de mat wanneer we hem helemaal leggen. Omdat we een aantal weken niet hebben kunnen judoën mag je van ons ook 2-3 keer in de week komen. Let wel op, sommige leden betalen voor twee keer in de week en voor hen moet deze mogelijkheid er ook blijven. Wanneer je normaal gesproken één keer in de week traint en je ziet dat de lijst ‘gevuld’ is tot 30 leerlingen willen we je vragen deze plekken open te laten voor de judoka’s die ook de upgrade hebben voor meerdere keren in de week of voor de mensen die nog niet hebben ingeschreven voor een les in de week.
Wil je je opgeven? Vraag naar de inschrijflink via de mail ?

Proeflessen judo
Wij hebben altijd heel veel proeflessen bij de judo. Deze willen wij ook weer open zetten, maar wel met het bericht dat dit alleen is wanneer de ouders denken dat het kind zelfstandig genoeg is om hieraan deel te nemen. Wij geven judo vanaf een hele jonge leeftijd en wanneer een kind het spannend vindt kunnen wij nog steeds niet het kind oppakken en troosten (wel mondeling natuurlijk maar een knuffel of een aai over de bol doet vaak al wonderen en dat kan nu nog even niet). Wij hopen op jullie begrip.Inmiddels hebben wij al drie nieuwe aanmeldingen mogen ontvangen! Neem gerust vriendjes/vriendinnetjes, buren, neefjes/nichtjes, klasgenootjes mee en help ons weer te groeien ?

JOIN. Kidsactiviteiten > Sportieve dagprogramma’s t/m vrijdag 5 juni 2020
Wij organiseren dagelijks van 09:00 – 16:00 uur sportieve activiteiten voor de kinderen. De kinderen gaan nog tot en met vrijdag 5 juni halve dagen naar school en tot die tijd organiseren wij JOIN. Heb je interesse in een sportieve dagopvang/dagbesteding voor jouw kinderen? Neem eens een kijkje op onze site: https://www.joinkidsactiviteiten.nl/dagactiviteiten/