(Hulp)Juffen: Teddy, Dagmar en Saloni
Vanaf 1 juni hoeft de hele leeftijdsgroep tot en met 18 jaar geen 1,5 meter afstand meer in acht te nemen tijdens de sportactiviteiten. Dat betekent dat onze juffen Teddy (18), Dagmar (17) en Saloni (15) nu ook ingezet gaan worden voor de lessen en de jongste kids ook ‘fysiek’ kunnen begeleiden!Juf Teddy zal op de woensdag van 15-17 uur erbij komen, juf Dagmar komt op zaterdagochtend van 10-12 uur en juf Saloni op zondagochtend van 10-12 uur. Hopelijk kunnen we nu nog meer kinderen verwelkomen op de mat! ?PS: Hooikoorts heerst heel erg momenteel. Juf Naomie en meester Erminio hebben hier ook last van. We willen jullie even gerust stellen en laten weten dat wanneer wij niezen dit door de hooikoorts komt.

Facebookpagina Westvliet Judo
Bijna iedere les worden er wel foto’s gemaakt van de judo.Ouders mogen de kinderen maar brengen tot het hek van Wilhelmus waardoor je niet alles kan zien van de les. Om toch een beetje mee te kunnen genieten van de les kunnen jullie de foto’s terug vinden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/WestvlietJudo/

Sportsbar Westvliet
Onze brasserie is ook weer open voor een heerlijk hapje of drankje.Is de tijd te kort om even heen en weer te rijden/fietsen wanneer je je kind(eren) hebt afgegooid voor de judo? Loop dan naar Westvliet en neem lekker een drankje! ?Uiteraard kun je dit ook na de les doen met je kind(eren) en ze laten afkoelen met een heerlijk ijsje!http://sportbarwestvliet.nl/

Judolessen bij Wilhelmus voor judoka’s van Westvliet & De Leyens )
Op woensdag, zaterdag en zondag bieden wij judolessen aan bij Wilhelmus. Dit is een aangepast rooster (drie dagen in plaats van zes) waarbij wij hopen dat iedereen op ten minste één van de dagen langs kan komen voor de judo. Je mag zelf kiezen op welke dag (of meerdere dagen) je je inschrijft. Dit aangepaste rooster houden wij aan zolang wij buiten moeten blijven. Vraag naar de inschrijflijst via de mail (judo@westvliet.nl)

JOIN. Kidsactiviteiten > Sportieve dagprogramma’s t/m vrijdag 5 juni 2020
Wij organiseren dagelijks van 09:00 – 16:00 uur sportieve activiteiten voor de kinderen. De kinderen gaan nog tot en met vrijdag 5 juni halve dagen naar school en tot die tijd organiseren wij JOIN.
Heb je interesse in een sportieve dagopvang/dagbesteding voor jouw kinderen? Neem eens een kijkje op onze site: https://www.joinkidsactiviteiten.nl/dagactiviteiten/